Lägesrapport januari 2013

Dags för en liten rapport från styrelsen så här på det nya året.

 

Gårdshuset blev klart och blev sålt precis innan lucia. För säkerhets skull så var det ju snöstorm på första visningen men det kom ändå en del tappra intressenter. Vi har fått ett trevligt par som nya medlemmar och som betalade 4,5 milj eller 75 000 kr per kvm.

Något jag tycker vi skall vara nöjda med.

 

Nu med hissen renoverad, säkerhetsdörrar installerade, topptrimmad och ventilerad källare, ny tvättstuga och "nytt" gårdshus som ger avgiftsintäkt och inte kostar föreningen uppvärmning så hoppas vi kunna återgå till normal underhållsplan.

 

Vi räknar med att föreningens belåning kommer att vara 5,5 milj när allt är klart och betalt.

 

Källarjobbet blev lite krångligt logistiskt med mycket omflyttningar och att den samtidigt utnyttjades som lunchrum etc. gjorde det inte enklare. Det vore därför bra om var och en vid tillfälle kollade att alla prylar kom tillbaks till rätt källarförråd och också att inget hamnat där som inte hörde dit samt att alla har lås och nycklar.

 

God fortsättning önskar styrelsen genom Lars Åberg