Senaste nytt om gården

Stockholm 2012-11-21

 

Medlemmar, lite uppdatering vad gäller gårdsprojektet

 

På grund av extrajobb (som styrelsen tyckt det vara förståndigt att göra när vi ändå håller på) har projektet blivit försenat. "Surprise" ...

Vi siktar nu på slutbesiktning den 26 november och en första visning av gårdshuset den 5 december. Detta är naturligtvis tight tidsmässigt och det finns en risk att folk börjar tänka mer på glögg, lussekatter och tomtar än bedårande "townhouses". Men den tar vi.

 

Mäklare för huset blir Eklund Stockholm New York och de har redan börjat bearbeta sin potentiella kundkrets. Vi, medlemmar, kan hjälpa till med att sprida informationen till de eventuella intressenter vi kan tänka oss att dela gård med.

 

Källaren får sig också en redig uppryckning med puts, målning, ventilation och ny belysning. Men detta beräknas vara klart först till lucia eftersom allt fokus nu ligger på att få gården klar inför försäljning.

Det verkar vara en sanning att byggprojekt drar iväg i tid och kostnad. Detta även om styrelsen är som iglar på vår entreprenör.

 

Vi, medlemmar, bör alla ha en tapperhetsmedalj som utan knot stått ut med damm, oljud och störningar. Vi hoppas på slutet gott – för i sanningens namn så fanns det inget alternativ annat än att angripa gården och gårdshuset innan allt föll ihop.

Hyllas den som hyllas skall och då tänker jag speciellt på lägenhetsinnehavare mot gården. Och extra speciellt på dem på nedre planet som levt inplastade i rök och damm sedan försommaren.

 

Med hopp om att föreningen får många och kapitalstarka intressenter i tidig julklapp önskar styrelsen / Lars Åberg