Gårdshusprojektet

Nu är det dax för första böket i samband med gårdshusprojektet.

 

Samtliga källarkontor som ligger under gården måste tömmas för att gården skall kunna läggas om. Detta innebär:

1. De berörda källarkontoren kommer att med röd tejp på respektive gallerdörr utmärkas före den 1 mars.

2. Det som man inte vill behålla kan ställas ut utanför källarkontoret före den 15 mars för att då transporteras bort och kastas av inhyrd transportfirma.

3. Per den 1 april skall källarkontoret stå öppet eller reservnyckel med etikett vara inlämnad i Åbergs postbox.

Transportfirman kommer därefter att transportera och magasinera respektive källarkontors innehåll.

 

Innehållet i respektive källarkontor kommer att vara svårtillgängligt (annars får vi onödigt dyr förvaring) ända fram till att gårdsprojektet är klart vilket torde dröja till efter sommaren. Det är alltså tillrådligt att plocka ur badkläder, solhattar och dyligt.

 

Källarstädning är naturligtvis ingens favoritjobb men i detta fall nödvändigt för att vi skall kunna göra i ordning gården. Detta kan ju ses som ett utmärkt tillfälle att gå igenom källarkontoret utan att själv behöva släpa iväg det överblivna.

 

Styrelsen hoppas att ovanstående arrangemang skall innebära minsta möjliga störning och jobb. Källaren kommer också att snyggas till innan återflytten.

 

CYKLAR

Dessutom skall cykelstallet rivas och nytt byggas varför samtliga cyklar måste vara borta från gården senast den 15 april och där har vi ingen alternativ förvaring utan det får bli på gatan, i källarkontor eller annat innovativt ställe. Snilleblixtar mottages tacksamt.

 

Eventuella frågor kan du lägga i Åbergs postbox eller via mailen.

 

Styrelsen genom Lars Åberg